top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?

¨Varför centraldammsugare

Bättre inomhusklimat

Nilfisks centraldammsugare tar däremot bort damm från rummet och samlar upp dammet i en stor ”fjärransluten” behållare med en utblåsventil på husets utsida – vilket betyder att alla obehagliga lukter och mikropartiklar blåses utomhus.

Tyst-gående

Tystnaden är en särskild fördel, du hör fortfarande telefonen och kan lyssna på musik och titta på TV. Du kan till och med dammsuga utan att störa andra familjemedlemmar i deras aktiviteter.
Du hör endast vindbruset från munstycket.

 

Hög sugeffekt

Den kraftfulla motorn ger konstant och kraftig sugning som effektivt tar bort damm, även från lurviga mattor. Sugningen är så stark att luften rusar igenom rören med 100 km/tim, och effekten är konstant eftersom behållaren fylls uppifrån och ned. Luften behöver alltså inte sugas igenom en halvfylld dammpåse så som sker i vanliga dammsugare.

Diskret installation

De diskreta sugdosorna smälter perfekt in i modern inredningsmiljö. Det enda de drar till sig är beundran.
En Nilfisk centraldammsugare är som att ha en osynlig dammsugare, för du kan knappt se eller höra den.

 

Luktfri

Det här effektiva rengöringssättet handlar om mer än att bara suga upp damm – det tar bort dammet ur rummet helt och hållet och samlar upp det i centraldammsugarens behållare som placerats på annan plats, t.ex. i garaget, på vinden eller i källaren.

Ergonomisk

Med Nilfisk centraldammsugare finns det inga tunga och klumpiga maskiner att dra runt, det är lätt att komma åt i hörnen, uppför och nedför trappor, du kan dammsuga på valfri höjd utan tunga lyft och du har en slang som aldrig är för kort.

 

 
 
Scan koden med din telefon och se hur lätt och enkelt
du kan installera en centraldammsugare i ditt hem.
Copyright © Frithiof A/S - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.